- Zustand des HotelsSehr gut
- Allgemeine SauberkeitSehr gut
Dies war unsere erste Reise in die Karibik. Unsere Erwartung haben sich alle erfüllt. Das Hotel Ambar ist ein Ort der Ruhe und Entspannung. Golfplatz wenige Meter beim Hotel. Ausflüge: Speedboot, segeln, tauchen, Hellikopter, .... Busausfahrten perfekt organisiert. Dank an die TUI Reiseleitung Vorort die zu jeder Zeit mit Rat und zur Stelle war. Das Hotel ist mit das beste welches wir bis jetzt gebucht haben, einfach nur zu Empfehlen.
- ZimmergrößeSehr gut
|---|---|
| Vorname: | Herbert |
| Alter: | 51-55 |
| Bewertungen: | 2 |
Dear Guest, Receive cordial greetings from all the team working at Grand Bahia Principe Bavaro Resort, especially from our Quality & Customer Service Department. Please allow us to reassure that we are extremely proud to have provided you a positive experience at this tropical paradise, which reflects the commitment and quality of service we have exhibited through the years. We would like to have the opportunity to welcome you once again at our Resort and continue providing the most memorable vacations. We are looking forward to seeing you soon! Sincerely, Karen Mantilla Social Media Coordinator Grand Bahía Príncipe Bávaro Resort