Magdalena (31-35)
ÖsterreichAus Österreich
Verreist als Familie • Dezember 2010 • 3-5 Tage • Wandern und Wellness
4 gwiazdki to za dużo

Sehr schlecht

Nasz pobyt byl w siwtea Bozego Narodzenia 23- 28.12.2010 Hotel jest bardzo duży. Nie polecam pokoju nr 316, na scianie w lazience niestety w 4 gwiazdkowym obiekcie grzyb. Szczotka klozetowa gorsza niz w toalecie publicznej. Po zgloszeniu tego faktu w recepcji zostla nastepnego dnia wyczyszczona. W kratce wentylacyjnej potfrony brud. W hotelu sa glowienie rodziny Polecam hotele w centrum Szczyrku

• Sehr schlecht
  • Niestety meble podniszczone i zdecydowanie nie odpowiadaja 4 gwiazdka

• Jedzenie dobre, aczkolweik monotematyczne. W naszej ofercie mielismy sniadania i obiadokolacje, do ktorych napoje trzeba bylo dokupic

• Gut
  • Personel sympatyczny. Ze strony hotelu oczekiwalam jednak bardziej indywidulanego podejscia do gosci. 26.12 mialam urodziny, ktore ze strony hotelu przeszly niezauwazone, pomimo tego iz byla im znana ta data

• do centrum Szczyrku ponad 2 km, trzeba zwrócić uwage ze hotel polozny jest na wzgorzu, wiec w cichym i spokojnym miejscu

• Wellness
    • Sport

Basen troche za zimny 28-29 stopni, jak na brodzik dla dzieci to zdecydowanie za malo. Oferta spa na wyskoim poziomie, niestety wellness pozostawia duzo do zyczenia

Dauer:3-5 Tage im Dezember 2010
    Reisegrund:Wandern und Wellness
    Vorname:Magdalena

Dziękuje bardzo za dodanie opinii. Pozwolę sobie na krótki komentarz. Hotel: Pani zaoferowano inny pokój. Pokój 316 faktycznie jest wynajmowany tylko na życzenie Gości i praktycznie nigdy w okresie Świąt Bożego Narodzenia. Pani nie skorzystała z propozycji, ponieważ życzyła sobie małżeńskie łoże i aneks kuchenny. Inne pokoje w ten sposób wyposażone były zajęte, a warunek ten nie został zawarty w rezerwacji. Serwis: Nie praktykujemy obdarowywania Gości w dniu ich urodzin. Wszyscy Goście w tym okresie otrzymują do pokoi upominki w postaci słodkiego poczęstunku. Pokój: Tak jak wspomniałam powyżej: Pani nie była zainteresowana zamianą pokoju na znacznie wyższy standard w tej samej cenie.