Oliver (31-35)
Verreist als Paar • September 2021 • 1 Woche • Sonstige
Schöner Urlaub ohne Überraschungen

Sehr schöne Anlage und super saubere Zimmer. Bemühtes und freundliches Personal. Ein kleiner Supermarkt ist direkt neben an.

• Restaurant & Bars
  • Hatten nur Frühstück gebucht, es war zwar das wichtigste dabei, aber es war exakt jeden Tag das selbe. Nicht mal die kleinste Änderung gab es innerhalb einer ganzen Woche.

• Gut
  • Super gut nur der Eigentümer war sehr mit uns beleidigt weil wir unsere Ausflüge lieber über unseren Reiseveranstalter buchen wollten.

• Recht weit außerhalb, aber spielt aufgrund der kleinen Insel kaum eine Rolle.

• Schlecht

Pool sonst nix

Preis-Leistungs-Verhältnis: Angemessen
    Dauer:1 Woche im September 2021
    Vorname:Oliver

Thank you to book to our hotel i cant undertand why you want difrend breakfast every day we have continetal breakfast plus home made pies crouisants yougurts, organic honey home made marmelades , toast bread , fresh fruits , feta ,2 type chesse 3 type meat , tomatos capers sweets biscouits 4 type , 4 type of coffes included capoutsino cornflalkes what more you will like and all you cant eat buy the pool . You never try our restaurant we have great taverna with home made wine all our guest loved our meals all home made and lokal specialitys , we have so many activitys you never visit my office we own a travel agency in mathios . fishtour , scuba dive , snorlking , horse riding , kayak , near our hotel there basket football and so much more posibiloitys we have all that info every were and in your room you never read them ? any ways have a calm warm winter and see you again It is so easy to meet our staff and ask questions please we are here for you thank you