Anna (56-60)
Alleinreisend • Juli 2017 • 1-3 Tage • Sonstige
Hotel dla osob zatrzymujacych sie na trasie

Schlecht

Polecam ten hotel dla przejezdnych wzglednie na krotki weekend o ile cenowo jest atrakcyjny. Pieknie polozony hotel z basenem, niedaleko slynnych term nad jeziorem Malta.

• Gut
  • Pokoj nr 209 na pierwszym pietrze byl dwuosobowy do uzytku dla jednej osoby. Wystarczajaco duzy, przestronny. TV z polskimi programami, lozko wygodne, kanapa, story ciemne na noc. W pokoju butelka wody do picia, mozna bylo ugotowac sobie kawe lub herbate. Jedyny mankament to slabo funkcjonujaca lodowka. ( Upaly w ostatni weekend dochodzily do 35 st. C )

• Czesciowo wsponialam wyzej. Jesli chodzi o sniadanie: wszystko, co mozliwe bylo serwowane. Wybor przeogromny i bogaty.Swieze owoce, ciasto i kawa- cappuccino . Calosc w cenie 45,--PLN. Ktoregos dnia zdecydowalam sie na swiezy tatar wolowy. Cena 44,-- PLN. Byl przepyszny. Ogorek, cebulka, kapary, grzybki marynowane, podawane z bagietka. Otrzymalam maslo, co nie zawsze jest oczywiste.

• Gut
  • Osobiscie musze powiedziec, ze personel byl nienaganny. Kelnerki i kelnerzy bardzo zaangazowani. Poinformowano mnie o specjalnej cenie obiadu miedzy godz. 12.00- 16.00 z czego skorzystalam. Cena rewelacyjna, bo za 19,-- PLN otrzymalam krem pieczarkowy i filet z dorsza z surowka i frytkami. W w/w godzinach mozna za 26,-- PLN zamowic jeszcze dodatkowo deser. Menu jest kazdego dnia inne. Wszystko bardzo, bardzo smaczne. Wspaniale podane !!! Prosze kazdemu gosciowi przy zaczekowaniu sie w hotelu na wstepie powiedziec o tej opcji z lunch. Oferta napisana na tablicy jest naprawde niezauwazalna. Sama powiedzialam kilku gosciom o niej. Bardzo polecam !

• Gut
  • Polozenie hotelu od centrum to okolo 3 km. Najlepiej jest jechac tramwajem nr 6 i 8, poniewaz trudno jest o miejsce do parkowania. Samochodem polecam parking na Placu Wolnosci- ceny jak na zachodzie ! W poblizu hotelu znajduje sie zoo i slynne termy maltanskie i jezioro. Na terenie hotelu znajduje sie basen, lezaczki oraz ratownik zatrudniony przez hotel.

Osobiscie nie korzystalam ale w okolicy jest zoo, slynne termy poznanskie oraz jezioro maltanskie. Oczywiscie przy temperaturze plus 35 stopni C. basen na terenie hotelu i ratownik, a wiec rozkosz dla dzieci i rodzicow, bo pan mowil mi, ze mial przypadki, ze dzieci wymsknely sie rodzicom do basenu i trzeba bylo pomocy.

Preis-Leistungs-Verhältnis: Eher schlecht
    Mehr Bilder(5)