Susi (31-35)
Verreist als Familie • August 2024 • 2 Wochen • Strand
kann ich nicht als 5 Sterne empfehlen

Schlecht

Das Hotel hat eine Renovierung nötig vieles ist oder geht kaputt,Personal ist aber sehr freundlich und zuverlässig deswegen der eine Stern ,weil die Mädels und Jungs sind top

• Sehr schlecht
  • Wir hatten ein Familienzimmer was zu Hälfte aufeinander gefallen ist dusche ist ausgelaufen Toilette war schief Spülkasten ging nicht , Klimaanlage war 3 Tage defekt bis mal jand kam um diese zu reparieren nach dem ich mich .ehrfach darüber beschwert habe

• Sehr schlecht
  • Das Essen war ständig kalt ,wen du dich kurz vom Tisch entfernt hast um die ein Getränk zu holen war das Essen verschwunden obwohl man darauf hingewiesen hat das man gleich wieder kommt und der Teller bitte stehen bleiben soll Auswahl an essen war auch so lala kenn ich aus anderen Hotels besser

• Service war OK es gab einzelne Mitarbeiter die richtig super und freundlich wären andere wiederum nicht

• Schöne Strand Lage

Jeden Tag das selbe

Preis-Leistungs-Verhältnis: Sehr schlecht
    Kinder:2
    Dauer:2 Wochen im August 2024
    Vorname:Susi

Değerli Misafirimiz Susi, Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz, ancak otelimizle ilgili yapılan bu yorumların büyük bir kısmına katılmadığımızı belirtmek isteriz. Otelimizin bakım ve onarım süreçleri düzenli olarak yapılmakta olup, herhangi bir sorunun hızlıca giderilmesi için gereken tüm önlemler alınmaktadır. Klima ve diğer tesisat sorunlarıyla ilgili şikayetleriniz üzerine ekibimiz derhal müdahalede bulunmuş, gerekli tamiratlar yapılmıştır. Otelimizde çalışan personelimiz, dost canlısı ve güvenilir olmalarıyla bilinir ve bu özellikleriyle gurur duyarız. Ancak, otelimizin genel hizmet kalitesini tek bir yıldızla değerlendirmenizin objektif olmadığını düşünüyoruz. Tüm misafirlerimize en iyi hizmeti sunmak için sürekli çalışıyoruz ve bu çabalarımızın daha fazla takdir edilmesi gerektiğine inanıyoruz. Yemeklerimizin sürekli soğuk olduğuna dair iddianız ve masanızdan kısa bir süre uzaklaştığınızda yemeklerin ortadan kaybolduğuna yönelik yorumlarınızın, otelimizin sunduğu genel deneyimi yansıtmadığını belirtmek isteriz. Yüzlerce misafirimizin günlük olarak memnun kaldığı hizmetlerimizi göz önünde bulundurarak, bu tür durumların münferit olduğunu ve otelimizin genel hizmet kalitesini temsil etmediğini vurgulamak isteriz. Otelimizin sunduğu hizmetlerin, bu tek puanlık değerlendirmeyi hak etmediğine ve misafirlerimizin genel memnuniyetine layık olduğuna inanıyoruz. Sizleri tekrar ağırlayarak daha iyi bir deneyim sunma fırsatını yakalamayı umuyoruz. Saygılarımızla, General Manager

Offizielle Hotel Homepage