- SauberkeitEher schlecht
odalar cok güzel büyük ama hijrenik temizlik yapilmiyor ben kendim sahit oldum yatak carsaflarini ve yastiklari temizlikci bayan yare attipta sonradan yataga sermesi bizim tuafimiza gitti pis yere atilan carsaflar tekrar yataga serlirmi yerleri güzel silmiyorlardi balkon hic silinmezdi
Selam ben september de 2.hafta otelinizde konakladim bazi gözlemlerim oldu 1. hijrenik oda temizligi yok 2. personel konuskan ve sicak davranmiyor strantta ki bar da müzik yok temizlik yok orda calisanlar dan sadece Fatma ve Abdurraman kardesimizden baska müsterilere sicak güler yüzlü davranan yoktu helede barda ki calisan elemanlar da kahve otamati iki hafta boyunca hic temizlenmedi birde animasyon ekibi hic musterileri eglendirecek bir program yapmiyor benim simdiye kadar gittigim hotellerde ki animasyonlarin icinde en kötüsüydü masaj ,sauna fiyatlari resmen kazikti hic giden yoktu cogu kisi pahali diye gitmiyordu sizler hotel yönetimi olarak bunlari denetlemeniz lazim degilmi kusura bakmayin bunlari yazdigim icin benim gözlemlemem böyleydi benim konustugum en az on alile bu gibi seylerden sikayetciydi. Tekrar Kusura bakmayin böyle yazdigim icin belki hosunuza gitmeye bilir ama benim gördügüm gercekler bunlar ben bu hotele birdaha gitmem gideceklerede tavsiye etmem.
Vorname: | Urlauber |