Josef (66-70)
Verreist als Paar • Juni 2015 • 1-3 Tage • Strand
Angenehmes sauberes Hotel

• Zustand des Hotels
  • Allgemeine Sauberkeit

Angenehmes sauberes Hotel mit großer Poolanlage zum Wohlfühlen. Zum Strand sind jedoch einige Treppen zu bewältigen - anstrengend zurück bergauf bei der großen Hitze im Juni. Zwischen aufgefülltem Sandstrand und Meer sind mehrere Meter Steine zu überwinden - ohne Badeschuhe sehr unangenehm. Positiv ist der kostenlose Mineralwasserservice am Strand.

• Zimmergröße

• Entfernung zum Strand
    • Qualität des Strandes

Dauer:1-3 Tage im Juni 2015
    Vorname:Josef

Kære Gæst, Varm Hilsen fra Holiday Inn Resort Dead Sea, det første, lad os at takke dig for at vælge vores Resort for dit ophold på Døde Hav for nylig, samt for at dele dine positive ophold tilbagemeldinger via Holiday Check. Dine supplerer og værdifulde kommentarer til vores Tjenester, personale og faciliteter er virkelig værdsat, forvisset om, at din store feedback og konstruktiv tanke er vores stor mulighed for at forbedre vores tjenester og produkter i fremtiden. Tak igen for at anbefale os til publikum, som hvis du ønsker at drøfte flere detaljer, kan du indbakke os på "info.hirdeadsea@ihg.com". Vi glæder os til at byde dig velkommen igen for en anden mindeværdigt ophold meget snart.   Med Venlig Hilsen Hotel manager Holiday Inn Resort Dead Sea.