- Preis-Leistungs-VerhältnisSchlecht
- Zustand des HotelsEher gut
- Allgemeine SauberkeitSehr gut
Wir hatten einen Wellnessurlaub über einen Busreiseanbieter gebucht. So sind wir im Hotel Orka gelandet. Die erste Enttäuschung war schon beim Betreten des Zimmers. Es war sehr klein und ohne den angekündigten Balkon. Das Mobiliar bestand aus 2 harten Stühlen und Feldbettartige Betten. Der Fernsehapparat hatte nur ZDF, SAT 1 und NDR Programm. Allerdings konnte man kaum etwas verstehen, da der Ton nicht in Ordnung war. Wir haben es an der Reception gemeldet, aber die haben sich nicht drum gekümmert. Das Hotel verfügt außerdem nicht über ein Schwimmbad. Eine Sauna hätte man gegen Extra-Gebühr nutzen können. Sonnenliegen im Garten und auf dem Dachgarten waren kaputt. 3 davon konnte man nur benutzen. Bei 80 Personen etwas knapp. Das Hotel liegt sehr abgelegen. Unter einen Wellnessurlaub hatten wir uns etwas anderes vorgestellt.
- ZimmergrößeSchlecht
- Lage für SehenswürdigkeitenEher schlecht
Dauer: | 2 Wochen im April 2014 |
Reisegrund: | Wandern und Wellness |
Vorname: | Heinz |
Jest nam bardzo przykro że uważa Pan pobyt w naszym hotelu za nieudany. Niestety przyjechał Pan z grupą niemiecką a nie jako osoba prywatna . Nasz hotel spełnił wszystkie wymogi jakie Pańskie biuro turystyczne sobie zażyczyło i za jakie Pan zapłacił w biurze. Rodzaj pokoju , ilość kanałów w języku niemieckim , posiłki , zabiegi zostało określone przez Pana biuro . Brak balkonu w pokoju to wina Pana biura a nie hotelu. Biuro rezerwując pokoje dla swoich grup nie zaznacza że wszystkie pokoje musza być z balkonami. Jeżeli ktoś Panu obiecał balkon to był to personel biura turystycznego a nie hotelu. Wszystkie usterki są na bieżąco naprawiane przez nasz wykwalifikowany personel czy to usterka jest z winy gościa czy z winy złego użytkowania sprzętu. Wykupując wycieczkę z grupą przez biuro niemieckie otrzymuje Pan wszystkie informację odnośnie rodzaju usług za jakie Pan zapłacił . Jak już wcześniej napisaliśmy my jako hotel spełniliśmy wszystkie wymagania Pana biura . Mimo Pana niezadowolenia mamy nadzieję że przyjedzie Pan do nas w przyszłym roku.