Ich habe vor Kurzem in diesem Hotel übernachtet und hatte eine fantastische Erfahrung. Der gesamte Aufenthalt war wunderbar, mit exzellentem Service und einer einladenden Atmosphäre. Ein besonderes Lob an das Animationsteam, insbesondere Acya und Dasha, für ihre großartigen Unterhaltungsprogramme – sie haben den Aufenthalt noch unvergesslicher gemacht! Ich werde auf jeden Fall wiederkommen!
- ZimmergrößeSehr gut
- Spiele
- Sport, Yoga, Fitness
Verreist als: | Alleinreisend |
Vorname: | Mustafa |
Dear Mr. Mustafa, Thank you for staying with us at Khalidiya Palace Rayhaan by Rotana and sharing your feedback. We are delighted to learn that you thoroughly enjoyed all aspects of your stay. We also note that Acya and Dasha and the entire team contributed positively to your experience. Please rest assured that your compliments will be communicated to them. Mr. Mustafa, we trust you had a safe trip back home and we look forward to welcoming you back in the not-too-distant future. Yours sincerely, Christian Rainalter General Manager