Yavuz (46-50)
Verreist als Familie • August 2013 • 3-5 Tage • Strand
4 / 4 lük Hotel ve süper Personel.

Gut
  • Zustand des Hotels
  • Allgemeine Sauberkeit
    Gut

Arkadaşlar Sahilden hariç herşey 4/4 . Denizdeki Taşlardan ve Balıklardan ben şahsen rahatsız oldum. Mutfak / Yemekler süper. 1 Hafta içinde 4 kilo aldım. Sabah, Öglen ve Akşamları hergün fazlasıyla bol çeşitli değişik yemekler. Ziyaretcilerin 85 % Almanlar. Arabanıza 24 saat güvenli Park yeri mevcut. Dalga geçen / Laf atan Personel yok. Nargileden ve Safe Kasasından hariç hiçbirşeye Extradan Para ödemedim. Mecburiyetten Hotelinin içinde bulunan Bakkaldan Alış / Veriş yapmak zorunda kalırsanız : Eczane Fiyatları Personel Bayanların arkasından koşan ve onlara ağırlıkla Hizmet veren Hotel Personeli değil. Başka Hoteller bunlardan örnek alabilir. Deniz Hotele bağlı, 100 m. Ücretsiz İçecekler için Hotele geri gitmeniz gerekmiyor. Sahilde Bar var. W-Lan hizmeti iyi değil. Bağlantı çok kopuyor ve çok yavaş. Tiyatro ve Animasyonlar çoğu zaman sıkıcı. Bu konuda biraz profesyonel olsalar süper olur. Yinede bu ufak defek eksiklerden dolayı yukarda yazdığım gibi süper Hotel ve herkese tavsiye ederim.

• Gut
    • Zimmergröße
      Gut
    • Sauberkeit
      Gut
    • Ausstattung des Zimmers

• Atmosphäre & Einrichtung
      Gut
    • Sauberkeit im Restaurant & am Tisch
    • Essensauswahl
    • Geschmack

• Kompetenz (Umgang mit Reklamationen)
    • Freundlichkeit & Hilfsbereitschaft
    • Rezeption, Check-in & Check-out

Familien
    • Familienfreundlichkeit
      Gut

• Gut

• Aktivitäten

Pool
    • Zustand & Qualität des Pools
      Gut

Strand
    • Entfernung zum Strand
      Gut
    • Qualität des Strandes

Dauer:3-5 Tage im August 2013
    Vorname:Yavuz

Merhabalar Sayın Yavuz Bey, Jeder Gast ist für uns wichtig und sehr wertvoll. Auch durch Kritiken in jeglicher Hinsicht helfen Sie uns stets mit unseren Servis weiter zu verbessern. Es wurden alle Schritte unternommen um die genannten Probleme zu beheben. Wir freuen uns Sie bald wieder bei uns im Leodikya begrüssen zu dürfen. Für weitere Fragen stehen wir Ihnen selbstverständlich gerne zur Verfügung! mit freundlichen Grüssen IHR LEODIKYA TEAM manager@leodikya.com.tr

Offizielle Hotel Homepage