- ZimmergrößeGut
- SchlafqualitätGut
- SauberkeitSehr gut
Een aansluiting voor de Chromecast. Ik had mijn zoontje van 1,5 mee en leek me fijn dat hij zijn eigen programma's kon kijken. Gelukkig was hij erg tevreden met een Duits kinderprogramma
- EssensauswahlGut
- GeschmackSehr gut
Ambiente beim Essen
- Schuhe & lange Hose
Er is genoeg keus. Ook standaard dingen zoals pizza of frieten, er worden genoeg maaltijd gemaakt waar je bij staat. Het is lekker en er is genoeg toetjes keus
- DeutschkenntnisseSehr schlecht
Bester Service
- Bar, Disco & Restaurant
Ze gingen meteen er wat mee doen. Ze zorgen uitstekend voor je. Je kon heel leuk met ze communiceren, bleven altijd vriendelijk
Het hotel ligt op loopafstand van het strand, de winkeltjes, pret/waterpark. In de buurt heb je ook de mogelijkheid voor excursies te doen.
- Pool
- Poolbar
- Aquapark/Wasserrutschen
Wassertemperatur
- angenehm
De service is zeker de moeite waard. De schoonmaker blijft de hele dag op en neer lopen, om alle bekers en afval op te ruimen. Het animatie team zorgt ervoor dat er muziek is en er leuke activiteiten zijn, je bent niet verplicht om mee te doen.
Aktivitäten am Strand
- Entspannen
Het stuk wat bij het hotel hoort. Wordt super bijgehouden, heel netjes strand en de zee is heel erg mooi, lekker temperatuur. Zeker een aanrader voor mooie foto's
- Lärmpegel im HotelEher gut
Beliebte Animation
- Abendunterhaltung
Het team van september 2023 tot oktober 2023 waren super vriendelijk, betrokken je overal bij, de omgang naar de gasten was fantastisch
Beliebte Sportarten
- Dart
Beliebte Kultur- & Erlebnisaktivitäten
- Shopping
Nur erwartete Kosten
- Ja
Verreist als: | Freunde |
Vorname: | Delina |
Liebe Delina, Vielen Dank für Ihre bemerkenswerte Bewertung! Wir freuen uns sehr, dass Sie während Ihres Aufenthalts eine fantastische Erfahrung gemacht haben. Wir sind stets bestrebt, den bestmöglichen Service zu bieten, und es ist schön zu sehen, dass Sie Ihre Zeit bei uns genossen haben. Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder zu einem weiteren unglaublichen Besuch begrüßen zu dürfen. Beste grüße,