Michael (46-50)
Verreist als Paar • April 2016 • 1 Woche • Strand
Wir kommen gerne wieder

Ich und meine Frau haben das Hotel Le Coral Hideaway für 7 Nächte gebucht. Bei der Ankunft wurden wir sehr freundlich empfangen. Das Zimmer war sauber und gepflegt und entsprach den Bildern des Hotels. Die Anlage des Hotels ist sehr modern und gepflegt. Wir konnten also die Tage am Pool geniessen. Die Anlage ist ideal für Paare und Familien, die einen ruhigen und Entspannten Urlaub verbringen möchte. Wir kommen ganz sicher wieder.

• Restaurant & Bars

• Service

• Lage & Umgebung
  • Gut

• Aktivitäten
  • Gut

Dauer:1 Woche im April 2016
    Vorname:Michael

Dear Mr. Michael, Thank you for taking time to share your experience staying at Le Coral Hideaway beyond Phuket. We are happy hear that you had relaxing time with us and enjoyed our modern stylish rooms. The hotel is answer for someone who is looking for “Hideaway” from busy world and spend precious time with your beloved ones or family members. Again, thank you for your compliment and we will pass on to all staff who always love to heat that they can meet guests’ expectation. We look forward to welcoming you again soon at our secluded beach. Sincerely yours, Management Team