Sichere Dir jetzt bis zu 750€ Black-Week-Rabatt auf Deine nächste Reise.
Peter (41-45)
SchweizAus der Schweiz
Verreist als Paar • Oktober 2025 • 2 Wochen • Strand
Sonne, Strand und Mega Service

Also ganz ehrlich Pickalbatros Golf Beach Resort isch e mega chilligi Uusziit gsi. D Anlage isch riesig, würkli hüüfig Platz, und d Gärte sind voll schön gmacht – du muesch fascht lache, wie guet das alles ufpützlet isch, sogar bim Schwiizer Qualitätsblick. Personal isch top – mega härzlech, immer am Smiley verteile, und händ eim würkli s Gfühl gä, dass mer willkommen isch. Nid so künstlich freundlich, sondern eifach easy, menschlich.

• gross, sauber, kei Geschmäckli, kei Lärm – genau so wie mer’s gern het, wenn mer eifach am Abschalte isch. D Klimaanlag hät ou funktioniert, was ja im Wüschti-Hitzli kei Selbstverständlichkeit isch.

• Härzliche Gratulation aa, es Buffet wo würkli immer öppis Gutes hät. Nid alles perfekt aber für AI in Ägypte tiptop. Vor allem d Grillstation am Abig hät glänzt.

• Gut

• Lage & Umgebung
  • Gut

• Aktivitäten

Nid ufdringlich, aber wenn mer wott, git’s genug Programm. Vor allem d Abigshows sind überraschend guet gsi.

Preis-Leistung

• Infos zur Reise
    Dauer:2 Wochen im Oktober 2025
    Vorname:Peter

Sehr geehrte unser gast Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Eindrücke vom Pickalbatros Golf Beach Resort zu teilen. Wir freuen uns, dass Ihnen der Aufenthalt bei uns gefallen hat! Wir würden uns freuen, Sie bald wieder in unserem Resort begrüssen zu dürfen. Mit freundlichen Grüßen Pickalbatros Golf Beach Resort Team