Koni (51-55)
Verreist als Paar • September 2024 • 3-5 Tage • StrandWeiterempfehlung

Schöne Anlage, Aussenbereich etwas in die Jahre gekommen, trotzdem schönes Ambiente. Wie üblich, nur Nichtraucherzimmer, erstaunt waren wir, dass man auf dem Balkon ebenfalls nicht rauchen durfte.

• Besonders hervorzuheben ist der tolle Service von Ahed. Er war immer sofort zur Stelle und erfüllte uns unsere Wünsche prompt. Vielen, vielen Dank Ahed! Auch der Manager, Sayed, war sehr hilfsbereit und zuvorkommend. Dies hat erheblich zu unserem Wohlbefinden beigetragen. Die Qualität der Speisen war sehr gut.

• Sehr guter Raumservice, Reinigung täglich.

Preis-Leistungs-Verhältnis: Angemessen
    Kinder:Keine Kinder
    Dauer:3-5 Tage im September 2024
    Vorname:Koni

Dear Koni, Thank you for your kind words about your recent stay at Radisson Blu Resort, Fujairah. We're delighted to hear that you enjoyed our beautiful complex and the atmosphere, despite your observations regarding the outdoor areas. We're especially pleased to know that Ahed and Sayed made a positive impact on your experience. Their dedication to providing excellent service is truly commendable, and we will make sure to pass along your appreciation to them. We sincerely value your feedback regarding our non-smoking policy and will take it into consideration for future improvements. Your comfort and satisfaction are our top priorities. We would be thrilled to welcome you back to our resort soon. Please don’t hesitate to reach out for any special requests or arrangements for your next visit. Warm regards, Rami Al Bawab General Manager