Dennis (26-30)
Verreist als Paar • Dezember 2017 • 2 Wochen • StrandToller Aufenthalt im Red Level !

Gut

Unsere Erwartungen wurden nicht nur erfüllt sondern bei weitem übertroffen. Absolut netter und zuvorkommender Service im gesamten Hotel. Die Zimmer sind geschmackvoll eingerichtet. Die gesamte Anlage macht einen gepflegten Eindruck. Der Red Level Bereich hebt sich deutlich vom Rest des Hotels ab. Für uns hat sich der Aufpreis auf jeden Fall gelohnt. Wir kommen gerne wieder!

• Service

• Lage & Umgebung

• Aktivitäten

Preis-Leistungs-Verhältnis: Eher gut
    Kinder:Keine Kinder
    Dauer:2 Wochen im Dezember 2017
    Vorname:Dennis

Dear Dennis, Thank you for your preference in selecting Red Level at Gran Meliá Palacio de Isora for your holiday and for sharing your detailed review through HolidayCheck. It is a great pleasure to know that we were able to satisfy you in every aspect of your stay, as our guests’ satisfaction is our most important goal. We are glad to read that our exclusive red level facilities, our rooms and our staff’s dedication to a service of excellence, were to your liking, providing you with a memorable holiday. It would be a pleasure to welcome you again at Gran Meliá Palacio de Isora. Kind regards, Álvaro Cons Guest Experience Manager