- BehindertenfreundlichkeitSehr schlecht
- Zustand des HotelsGut
- Allgemeine SauberkeitSehr gut
Ich kann mich vielen positiven Bewertungen anschließen und ruhigen Gewissens das Hotel weiter empfehelen. Ein kleiner Mangel war, dass es nicht immer mit den Strandtüchern klappte. Sonst sehr Sauber, unser Zimmer wurde täglich gewissenhaft gewischt und alle Handtücher wurden gewechselt.
- ZimmergrößeSehr gut
- Qualität des StrandesGut
- Lage für SehenswürdigkeitenSehr gut
Dauer: | 2 Wochen im Februar 2016 |
Vorname: | Dieter |
Dear Dieter Warmest Greeting on behalf of Management Fair House Beach Resort & Hotel. Firstly would like to sorry big surprise for you to take respond the review from 2016. We would like to thank you very much the time to shared with us your holiday for 2 weeks in January 2016. We are really apologies to hear that you get any unsatisfied of services from our them member. Thank you for the recommend and some positive review. We would like informs our team member keep going training . service and English skill already improved get better professional service from Holiday Check review guarantee improvement from July 2017 onward. we are looking forward to welcome returning again. Best Regards Sattaya Kuraied Operation Manager