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I (31-35)
DeutschlandAus Deutschland
Verreist als Paar • September 2024 • 1 Woche • Strand
Vorsicht Magen-Darm-Virus!
4,0 / 6

Allgemein

Während unseres Aufenthalts kursierte ein Magen-Darm-Virus im Hotel (sowie anscheinend auf der Insel) und seitens des Hotel wurden wir nicht darauf hingewiesen. Gäste machten uns hierauf aufmerksam und es stellte sich heraus, dass eine Vielzahl an Gästen erkrankt ist. Uns hat es leider auch erwischt und so konnten wir zwei volle Urlaubstage nicht nutzen, da wir nur im Bett lagen. Die Art und Weise, wie diese Situation im Hotel gehandhabt wurde, empfinden wir als inakzeptabel, da keine adäquate Kommunikation über den Virus stattfand und die Gäste nicht ausreichend informiert wurden. In einem Hotel dieser Klasse, für das wir einen erheblichen Betrag bezahlt haben, haben wir zwei wertvolle Urlaubstage verloren, die wir uns ganz anders vorgestellt hatten.


Aktivitäten

Beliebte Aktivitäten

  • Strand

Infos zur Reise
Verreist als:Paar
Dauer:1 Woche im September 2024
Reisegrund:Strand
Infos zum Bewerter
Vorname:I
Alter:31-35
Bewertungen:1
Kommentar des Hoteliers

Dear Guest, it is a pity that we could not convince you of us, which according to the largest number of our guests had quite different experience with us. We also want to mention the following: Regarding the illness concerns during your stay, we would like to inform you that there have been cases of airborne virus reported around the island of Kos in various hotels. Rest assured, our hotel implements all necessary health and safety protocols to ensure the well-being of our guests. In addition to providing disinfectants throughout the resort for guest use, we also encourage and promote adherence to personal hygiene procedures. High-touch surfaces are regularly sanitized, guest rooms are thoroughly cleaned and disinfected between stays, and hand sanitizing stations are conveniently placed in public areas. Furthermore, Atlantica Belvedere Resort holds a valid ISO 22000 certification and strictly follows all standard and legal requirements for food safety. Our food safety management system is based on a thorough risk analysis, with continuous monitoring of critical control points such as suppliers evaluation, food receiving processes, temperature control, cooking and reheating procedures, vegetable washing, cleanliness and hygiene checks, as well as food and water analysis by accredited laboratories. Our staff also undergoes regular food safety and hygiene training. We wish you all the best for the future. with best regards, The Management